Det årlige Wealthy Affiliate Black Friday Salget
Verdifulle tips fra en som lever av affiliate markedsføring!

Innholdsfortegnelse

En litt kjedelig men oppklarende post

Jeg får en del henvendelser på om jeg har gitt opp prosjektet mitt om å leve av internett og affiliate marketing. Grunnet laber aktivitet på MinEgenSjef.no kan det kanskje virke sånn, og det er jo litt synd. Det er tydelig at siden engasjerer folk og jeg ønsker selvfølgelig at denne siden skal blomstre og utvikle seg.

Men har jeg virkelig gitt opp?

Neida. Jeg har ikke gitt opp. Det kommer jeg ikke til å gjøre heller. Men den hverdagslige utfordringen går mest på hva jeg skal prioritere de få timene jeg jobber med dette prosjektet. Familie, unger og ny fast jobb i en oppstartsbedrift krever sitt.

Ideelt sett skulle jeg ønske jeg kunne bruke 8 timer hver dag på det, men det kan jeg ikke. Det er viktig å være ærlig når man holder på med et prosjekt som dette og jeg kommer ikke til å rosemale situasjonen og lyve om hvor langt jeg har kommet.

Så hvorfor går det så treigt?

Fokuset mitt er dermed litt andre steder enn akkurat denne siden. De er mest de engelske sidene jeg har gående i USA jeg konsentrere meg om. Jeg har på en måte har enda større planer om enn denne fordi de tjener mer penger og jeg ser det fungerer.

Det gjør forsåvidt de norske sidene også. Tilogmed denne. Så jeg tror kanskje jeg i 2018 vil satse enda mer i Norge. Norsk SEO er fortsatt ikke så vanskelig. Jeg ranker på toppen av Google for en drøss av søkeord med denne siden jeg ikke trodde jeg ville klare.

Det er jo bra og får meg til å føle at jeg mestrer SEO på et vis.

På de engelske sidene har jeg også begynt å oppskalere og få hjelp av artikkelforfattere fra Upwork. Det er deilig å kunne svi av penger på dette og fortsatt gå i pluss.

Men det å få andre til å skrive for meg syns jeg ikke er passende på en mer personlig side som dette.

del_twitterdel_facebook

Tidligere mål

Jeg skrev en artikkel tidligere i år om suksess og motbakker. Den gjelder forsåvidt enda. Jeg har lært masse nytt i år også. SEO verdenen har forrandret seg litt men ikke veldig mye. Wealthy Affiliate og blogger holder meg oppdatert på det som skjer.

Jeg begynte også friskt på en ny artikkelserie her på siden som skulle ta deg som leser med på reisen gjennom å lage en affiliateside fra bånn. Her skrev jeg en eneste artikkel, også stoppet det opp. Men planene er klare i Excelark og i hodet så det blir nok fres på den også etterhvert.

Hvis nok folk maser så skjer det kanskje ting enda fortere… 😉

Avsluttet også noen sider

Jeg har også avsluttet enda noen sider jeg fortsatt har veldig troen på, men som ikke rekker å lage innhold til. Det har gitt meg litt ro i sjele så jeg ikke får så dårlig samvittiget og gir meg tid til noen få sider.

Som jeg har sagt før:

Er man ny innen affiliate markedsføring lønner det seg definitivt å holde seg til en eneste side og satse all tilgjengelig tid på å få den bra. Det kan du sitere meg på… Sånn:

Er man ny innen affiliate markedsføring lønner det seg definitivt å holde seg til en eneste side og satse satse all tilgjengelig tid på å få den bra.

Noen er kanskje uenig, men jeg sier det av erfaring. Det er bedre å ha en råbra ressursside enn mange små dårlige. Del gjerne erfaringer i kommentarfeltet.

For å summere opp…

Jeg har ikke gitt opp denne siden.

Jeg har bare for mange andre ting å drive med som tar tid.

Jeg er fortsatt hundre prosent sikker på at det går ann å leve av affiliate markedsføring.

Julen og Black Friday blir interessant.

Sånn…. nå avslutter jeg og går over til å skrive noe nyttig.

Bildet på toppen er forresten fra en fototur jeg nylig tok til den fantastiske Chernobyl Exclusion Zone (Tsjernobylsonen) for noen uker siden.

Det årlige Wealthy Affiliate Black Friday Salget
Verdifulle tips fra en som lever av affiliate markedsføring!