Hvordan få Amazon Associates inntekter utbetalt til norsk bankkonto!
Har jeg gitt opp?

Årest beste Wealthy Affiliate deal er nok en gang tilbake!

Jeg har skrevet mye positivt om affiliate markedsføringskurset og markedsføringsportalen Wealthy Affiliate tidligere. Les gjerne anmeldelsen min hvis du lurer på hva det er. Artikkelen inneholder annonselenker – les forklaring helt nederst på siden.

Nå er det snart duket for det spennende årlige Black Friday tilbudet. Det innebærer at man mellom 24. og 27. november kan kjøpe årlig Premium medlemskap til en veldig rabatert pris.

Man betaler for et helt år, men summen er langt mindre enn det man vanligvis gjør per måned. Er du allerede månedlig Premium lønner det seg å oppgradere til årlig disse dagene.

I disse fire dagene kan du få hovedmedlemskap i Wealthy Affiliate med alt det innebærer for $299 pr år. Det er ca 2500 kr.

Det tilsvarer $24,9 i måneden mot $49 som det vanligvis koster. Går du får denne dealen er du låst til denne prisen neste år også, og neste og neste… så lenge du vil være medlem av Wealthy Affiliate. Aldri mer dyr pris (selvom den egentlig ikke er så dyr i utgangspunktet…)

Pris per dag, for de som er interessert i det, blir da ca 7,5 kr for alt av informasjon om hvordan du skal skape, skalere, administrere og tjene penger på din egen online affiliate bedrift. Følger du kurset og jobber med dette jevnt og trutt er det en smal sak å tjene inn den summen.

Jeg anbefaler alltid de som betaler en gang i året å sette av den månedlige summen på en egen konto hvis man har det til framtidige utgifte. Når regningen kommer neste desember har man summen og er klar til å betale.

del_twitterdel_facebook

Så, er du klar for å satse på din egen online business? WA er regnet som den mest foroverlente, nyttige og mest respekterte online markedsføringsplatformen i bransjen. Trygt og godt.

Les min fulle Wealthy Affiliate anmeldelse her hvis du vil vite mer om kurset før du registrerer deg.

Jeg svarer gjerne på spørsmål nedenfor! Ingen spørsmål er for dumme. Det er bare dumt å ikke stille dem. 🙂

Hvordan få Amazon Associates inntekter utbetalt til norsk bankkonto!
Har jeg gitt opp?