Om Meg

Hei!

Så flott at du tar deg tid til å lese litt om meg. Det gjør meg ekstra glad!

Om Meg

Jeg heter Andreas og er en 40 år gammel mann oppvokst i Oslo. Nå bor jeg sammen med kone og tre barn i Bærum og trives med det. Ingen hund foreløpig.

Jeg er oppvokst med data og laget mine første hjemmesider i tidlig alder. Sånne litt flaue sider med altfor mye GIF animasjoner og halvuinteressante emner. Ellers drev jeg mye med musikk (spilte keyboard) og dataspill. På ungdomskolen lærte jeg meg 3D modellering og animasjon, og det er det jeg lever av for øyeblikket.

Periodevis er jeg en ivrig hobby fotograf med forkjærlighet for det gamle bygg og forlatte steder.

Prosjekt: Jobbe hjemmefra

I september 2014 begynte jeg å lære meg SEO og online markedsføring via dette kurset. Jeg begynte å skjønne viktigheten av å skreddersy websider slik at søkemotorene rangerer dem høyere og hvordan man bør gå fram for tjene penger på nett med nisjesider.

Det satte virkelig griller i hodene mine og spørsmål som dette kom til overflate: Kan man virkelig klare å jobbe hjemmefra og leve av dette på sikt? Si opp jobben og være sin egen sjef? Man leser jo stadig om bloggere som tjener millioner. Så det bør jo være mulig. Med tanke på at det i skrivende stund er 3.239.316.742 internett brukere i verden (kilde), er det jo en helt enormt stor markedsplass.

Jeg har allerede klart å lage noen nisje sider som tjener penger, så nå handler det mye om optimalisering og opp skalering. Ingen tvil om at det jeg har lært fungerer! Les om da jeg fikk min første sjekk på over $1000 her. Jeg ønsker å dele det som fungerer med deg.

Kanskje du blir bitt av basillen selv?

Nisjesider

Det er denne reisen minegensjef.no handler om. Mer om tankene rundt prosjektet og hva denne bloggen skal inneholde kan du lese mer om i dette innlegget.

Skal du handle ett eller annet på nett Norge, ta en titt på shoppingportalen jeg jobbber med, ebutikker.no. Gi meg gjerne tilbakemelding på hvordan den fungerer.

Del i vei!

Liker du noe av det jeg skriver om må siden min så setter jeg stor pris på om du deler i sosiale medier, eller linker tilbake fra egen hjemmeside om du leser noe nyttig.

Bruk knapperaden til venstre for å dele det du liker. Da blir jeg kjempeglad. Helt sant.

Jeg kommer til å linke til massevis av herlig SEO stoff fra dette nettstedet, så hvis du skriver om tilsvarende selv er jeg glad for at du tar kontakt med meg via skjemaet på kontakt siden eller e-post adressen andreas [alfakrøll] minegensjef.no. Ta gjerne en titt på Wealthy Affiliate profilen min også for å se hva jeg skriver der.

Da gjenstår det bare å ønske deg en supertrivelig dag!

Hilsen Andreas
Grunnlegger, affiliate markedsfører og SEO entusiast

Andre domener som leder til denne siden hvis det er enklere å huske:
norskseo.no 

My English site with much of the same information is available here goforwa.com