Wealthy Affiliate anmeldelse - en gylden mulighet?
Er det UMULIG å tjene penger på nett?

Innholdsfortegnelse

Shoppingens årstid

Det er ingen tvil om at årstider og høytider går hånd i hånd med shopping. Om våren handler man hageutstyr, om høsten og vinteren kjøper man ski. Her i Norge har Halloween begynt å bli en kommersiell suksess og i USA ser man en salgsøkning i Back To School periodene.

Det er heller ingen hemmelighet at julen er den største gave handleperioden over alle.

I USA er førjulstiden den tiden av året folk handler aller mest. Perioden starter i Oktober og fortsetter til etter jul ifølge Wikipedia.

Som nevnt i den før, blant annet i den første artikkelen jeg skrev på Minegensjef.no, begynte jeg å lære meg affiliate markedsføring, SEO og hvordan sette opp nisjesider for litt over et år siden. Det var i September og jeg rakk aldri komme så langt med det første nettstedet mitt at jeg fikk særlig nytte av julehandelen.

Det var i fjor …

Oppdatering på årets julehandel – 2016

I år er det ganske annerledes og jeg er utrolig overrasket over hvor mange som er innom siden, klikker seg inn på Amazon.com via henvisningslinker og kjøpt ting. Jeg må si dette er første gangen jeg virkelig føler all jobbingen er verdt det og at jeg får det til!

Fordelen med affilaite programmet Amazon Associates er at man får provisjon av alle kjøp noen gjør innen 24 timers perioden cookien er aktiv. Så selvom man promoterer en kulepenn får man provisjoner om personen kjøper en gressklipper også.

amazon_affiliateprogram_logo

Leste du den forrige posten min så du kanskje at jeg la inn en skjermdump fra mitt personlige Excel ark hvor jeg daglig oppdaterer med provisjonen fra Amazon.com. Her er nok en oppdatering fra noen dager senere hvor man ser en formidabel økning – og Desember er ikke ferdig enda.: (Obs oppdatering i bunnen av artikkel)

excel_amazon_provisjon

Amazon provisjonsøkning 17. Desember 2016.

Som vanlig ønsker jeg ikke skrive nøyaktige summer her, men jeg kan si så mye som at det er et femsifret NOK beløp bare i Desember.

Dette bildet viser litt rundt antall klikk, solgte produkter og rater hvis det skulle være interessant å se. Ifølge Google Analytics ligger jeg fortsatt på rundt 500 klikk på siden hver dag fra Google og flestparten kommer fra USA.

amazon_salg_og_klikk_og_rater

Kjøp og klikk på Amazon så langt i Desember.

Hva nå?

Jeg syns det er gøy at resulatene er så bra, men likevel er det bare starten for min del. Jeg er ikke fornøyd før jeg kan slutte i jobben. Som en ekstra inntekt fungerer dette bra foreløpig, men jeg kan altså ikke leve av det enda. Jeg er avhengig av å skalere opp, jobbe mer med siden som fungerer og utvide med flere sider for å være rustet til neste jul.

Proffe markedsførere og SEO folk vil kanskje argumentere med at trafikk på 500 stykk ikke er noe å ropa hurra for, og at mine salgstall er langt ifra kjempebra, men selv er jeg veldig fornyød.

De jeg kan takke for at jeg har kommet såpass langt allerede er nettsamfunnet og kurset Wealthy Affiliate. Prøv det selv om du ønsker å jobbe hjemmefra og tjene penger på nett.

God jul sålenge. 🙂

del_twitterdel_facebook

Oppdatering 1. januar:

Godt nyttår. 🙂

Amazon salg Desember 2015

810 salg på Amazon.com i Desember 2015

Her kommer en liten oppdatering på hvordan julehandelen gikk. I skrivende stund er vi over i 2016 og Amazon regnskapet er ferdig. Jeg endte altså opp på å få 8% provisjon av 810 salg på Amazon.com. Det er slett ikke værst syns jeg. Av 3277 klikk til Amazon via den ene nisjesiden min førte det til salg av 810 produkter noe som gir en konverertingsrate på 24% ca.

Les også om hvordan det gikk i julen 2016 her.

Wealthy Affiliate anmeldelse - en gylden mulighet?
Er det UMULIG å tjene penger på nett?